Uitvaart Dokkum

crematie Dokkum na de uitvaart regelen persoonlijke uitvaart Dokkum kinderuitvaart Locaties Marise den Oudsten voor overlijden uitvaart baby uitvaart kinderen uitvaart jongeren
Fender Uitvaart

Uitvaart Dokkum

De uitvaart regelen

U staat op het punt om een crematie of een begrafenis te regelen.

Tijdens de hectische dagen rondom het overlijden en de uitvaart zijn er veel praktische zaken te regelen. Om te zorgen dat het een afscheid wordt naar uw wens en die van de overledene, is deskundige en professionele ondersteuning onmisbaar.

Fender Uitvaart biedt die ondersteuning en staat u graag bij met persoonlijke aandacht.
En heldere tarieven. Of u nu kiest voor een basisuitvaart, een besloten afscheid of een uitgebreider standaarduitvaart, elke uitvaart zal een afscheid in liefde zijn.

Persoonlijk en passend afscheid

Wij nemen rustig de tijd om vorm te geven aan het afscheid, waarbij we alle ruimte geven voor een persoonlijke invulling. Een passend afscheid voelt voor iedereen anders. U kent uw naaste het beste en weet wat hij of zij zelf eventueel voor ogen had, of wat naar uw idee goed zou passen. Uw vaste uitvaartbegeleider zorgt er nauwgezet voor dat alle details, zoals ze met u zijn afgesproken, worden uitgevoerd.

Keuzes en helderheid

Natuurlijk nemen we persoonlijk het afscheid stap voor stap met u door en u kiest wat u wel of niet wilt. Onze ervaring en deskundigheid kunnen u helpen met de diverse beslissingen die genomen moeten worden. De keuze van de kist, de rouwkaart, de muziek, de locatie, condoleance. Wij assisteren u met aandacht voor uw wensen en voor uw beschikbare budget. Wij zijn helder over wat we voor u doen en voor welk tarief we dat doen.

Fender Uitvaart onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak te combineren met heldere laaggeprijsde pakketten. Met ieder beschikbaar budget houden we rekening. Nadat we alle specifieke wensen hebben besproken, krijgt u altijd een heldere transparante kostenopgave.

Waar u ook verzekerd bent, u kunt altijd bij ons terecht.
We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor ondersteuning.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor Overlijden

Een overlijden komt niet altijd onverwacht.
Wanneer u weet dat u zelf of een van uw naasten gaat overlijden, kan de wens ontstaan, alvast na te denken over de uitvaart.
Maak dan een afspraak voor een voorbespreking.
Wij vertellen u dan in een persoonlijk gesprek wat u kunt verwachten.

Bij Overlijden

U moet beslissingen nemen voor de uitvaart. De keuze van de kist, de rouwkaart, de muziek, de locatie, de condoleance.
Uw wensen en voor uw beschikbare budget. Wij assisteren. Er zal steeds helderheid zijn over wat we voor u doen en voor welk tarief we dat doen. Natuurlijk nemen we persoonlijk het afscheid stap voor stap met u door.

Na Overlijden

In de tijd na de uitvaart, als veel praktische zaken geregeld moeten worden, is het ook belangrijk ruimte te maken voor de rouwverwerking.
Heeft u de behoefte om het afscheid nog eens door te spreken of zijn er andere zaken waarbij u ondersteuning nodig heeft, dan nemen wij voor u de tijd.

SPECIALIST IN PERSOONLIJKE UITVAART

Fender

Uitvaart Dokkum

Een persoonlijk afscheid voor een heldere prijs, dat is waar Fender Uitvaart voor staat. Helder inzicht in de kosten zorgt voor rust, zodat u vooral bezig kunt zijn met afscheid nemen.

Wij nemen rustig de tijd om vorm te geven aan de uitvaart, waarbij we alle ruimte geven voor een persoonlijke invulling. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed afscheid kan zijn bij het verwerken van een verlies.

“Een liefdevol afscheid met aandacht
voor alle aspecten van het leven van de overledene,
is een uitvaart om met een warm gevoel op terug te kijken.”

De begeleiding was persoonlijk, met veel respect, in een woord perfect.

.
.
Contact