Uitvaart Dokkum

crematie Dokkum na de uitvaart regelen persoonlijke uitvaart Dokkum kinderuitvaart Locaties Marise den Oudsten voor overlijden uitvaart baby uitvaart kinderen uitvaart jongeren
Fender Uitvaart

Uitvaart Dokkum

Uitvaartondernemer Dokkum

Marise den Oudsten | Fender Uitvaart

Uitvaartverzorging, of dat nu voor een crematie of een begrafenis is, moet altijd gebeuren op een moment dat persoonlijke gevoelens de overhand hebben. Wij begeleiden u met aandacht voor uw wensen en hanteren daarbij duidelijke, heldere prijzen.
Met Fender Uitvaart weet u waar u aan toe bent. Heldere prijzen, liefdevol afscheid.

Helder inzicht in de kosten zorgt voor rust. U kunt zich vooral wijden aan het afscheid van uw dierbare, terwijl wij de uitvaart regelen. Wij bieden ondersteuning en verzorgen voor ieder budget een mooi en liefdevol afscheid. Waar u ook verzekerd bent. Wilt u lezen hoe anderen onze dienstverlening ervaren kijk hier.

Marise den Oudsten

Uitvaartverzorger

Warmte, betrokkenheid & aandacht

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak te combineren met heldere tarieven. In alles wat rond een uitvaart geregeld moet worden, gaan wij met u een samenwerking aan, waarbij warmte, betrokkenheid en aandacht een belangrijke plaats innemen.

Fender Uitvaart is 24 uur per dag bereikbaar. We staan voor u klaar om het afscheid van een dierbare zorgvuldig en met persoonlijke aandacht te begeleiden.
Bel ons gerust op 085-0161313.

“Een liefdevol afscheid
met aandacht voor alle aspecten van het leven van de overledene,
is een uitvaart om met een warm gevoel op terug te kijken.”

Voor Overlijden

Een overlijden komt niet altijd onverwacht.
Wanneer u weet dat u zelf of een van uw naasten gaat overlijden, kan de wens ontstaan, alvast na te denken over de uitvaart.
Maak dan een afspraak voor een voorbespreking.
Wij vertellen u dan in een persoonlijk gesprek wat u kunt verwachten.

Bij Overlijden

U moet beslissingen nemen voor de uitvaart. De keuze van de kist, de rouwkaart, de muziek, de locatie, de condoleance.
Uw wensen en voor uw beschikbare budget. Wij assisteren. Er zal steeds helderheid zijn over wat we voor u doen en voor welk tarief we dat doen. Natuurlijk nemen we persoonlijk het afscheid stap voor stap met u door.

Na Overlijden

In de tijd na de uitvaart, als veel praktische zaken geregeld moeten worden, is het ook belangrijk ruimte te maken voor de rouwverwerking.
Heeft u de behoefte om het afscheid nog eens door te spreken of zijn er andere zaken waarbij u ondersteuning nodig heeft, dan nemen wij voor u de tijd.

Wij hebben alle ruimte gekregen en het afscheid is precies geworden zoals wij dat voor ogen hadden. Zelfs een beetje meer…

.

Contact